Nieuws

SoloQuest


4 dagen en 3 nachten in het bos, onderdak in vorm van een zeiltje en warmte door middel van vuur. In stilte met jezelf, voor jezelf. 2 maal daags word de stilte doorbroken. Voor ondersteuning, een gesprek of persoonlijke opdracht. 

Korter kan ik de SoloQuest niet omschrijven. Maar uiteraard is het meer!

Echt even tijd voor jezelf om alle zaken die spelen te overdenken. Misschien zoek je meer inzicht in jezelf of wil je tijd om te onderzoeken of je werk nog wel hetgene is wat je wilt blijven doen?

Of dat wie je wilt zijn, wel overeenkomt met wat je in het dagelijkse doet, wat je laat zien aan de buitenwereld? Of wil je je opnieuw verbinden met buiten, om je meer thuis te voelen in het bos zonder alle luxe van thuis?

Alles kan en mag, niets moet... Deze 4 daagse is er voor jou!

Want; de maatschappelijk dynamiek waar we in verzeild zijn geraakt vraagt onwaarschijnlijk veel van ons als individu.

Het is hard werken om op de been te blijven, zowel fysiek als geestelijk. Onze economie wankelt. Is dit nog wel een passende vorm en hoe verhouden we onszelf tot onze natuurlijke leefomgeving, hoe ‘duurzaam’ doen en zijn we eigenlijk nu echt? Fundamentele vragen die nu meer spelen dan ooit!


Orde komt tot stand door stilte, niet door denken.KrishnamurtiPraktisch

 

Aangezien een Solo Quest (de naam zegt het al) in je eentje is, past deze trainingsvorm perfect binnen de 1,5 meter afspraken die we met elkaar hebben. Alle voorzieningen zijn van en voor jezelf. Wij zorgen ervoor dat al het materiaal schoon en ontsmet is. Er zullen meerdere deelnemers in het bos zijn maar ieder op zijn eigen plek uit het zicht van de anderen.


Wat?
4 dagen, 3 nachten buiten, onder zeil en aan het vuur. Inspiratie, ondersteuning en biologisch eten inbegrepen
Wanneer?
Zie de website van BuitenZin. Kun je niet op de beschreven datum maar wil je wel deze training volgen? Inschrijven kan gewoon en bij voldoende deelnemers, plannen we gezamenlijk een datum.
Kosten?
€ 945,-
Interesse?
nieuwsgierig@buitengewoonte.nl

Samen­werkings­partners

Autlook Autlook Brandom, markteting | branding | reclame Extra survival  Staatsbosbeheer   Levenscoach BuitenZin