Wie zijn wij?

 

Aljo Bril (eigenaar, trainer en coach)

Ik vind het belangrijk om te kijken wat mensen wél kunnen. Door middel van ervaringsleer helpen we de ander zijn of haar kwaliteiten te ont­dek­ken en deze (nog beter) te benutten. We geven een andere kijk op ie­mands wereld. Waar ben je goed in? Wat kom je doen?

Mijn eerdere ervaringen als instructeur bij Extra 'maak buiten je thuis' en als coör­di­na­tor, loop­baan­be­ge­lei­der en trainer binnen de re-integratie ge­ven mij de moge­lijk­heid om deze er­va­ringen te combi­neren. BuitenGewoonte is het resul­taat!
 

Terug naar de basis en op je­zelf aan­ge­wezen zijn maakt een oer­kracht bij men­sen los. Bij BuitenGewoonte kun je la­ten zien dat het anders kan!


Ik werk graag samen met collega's (gedragsdeskundigen, psychologen, counselers, coaches en trainers) om krachten te bundelen en het maximale uit de mens te halen. (tzt krijgen ze allemaal een plek op deze pagina. Voor nu staan onderaan de pagina's de samenwerkingspartners met wie ik samenwerk)

Samen­werkings­partners

Autlook Autlook Brandom, markteting | branding | reclame Extra survival Loslaten en doen De Ruyters Hoeve Staatsbosbeheer  Gemeente Meppel Steenwijkerland Gemeente Zwartwaterland Yudabo Gemeente Westerveld Levenscoach BuitenZin