Terug naar Jezelf

Wat als je behoefte hebt om eens stil te staan met waar je mee bezig bent? Dit wilt delen met anderen. Leren van elkaar. Zorgen voor jezelf. Terug in verbinding met jezelf. Terug naar jezelf..

De wereld staat in brand. We rennen van het een naar het andere. De maatschappij vraagt meer en meer. We worden onderbroken door nieuws, virussen en ellende. En als het te lang duurt, doet het ons weinig meer. Nog nooit hebben we zo ver van onszelf en onze natuur afgestaan. 

Het nieuws over onze natuur en onze aarde is verre van positief. Sterker nog; de biodiversiteit staat er zo slecht voor dat dit nog wel eens de grootste ramp van deze eeuw kan worden. Toch is niet iedereen negatief. Zo heb je Matthijs Schouten, natuurfilosoof. Hij geeft aan dat we in een spirituele crisis zitten. Niet meer weten wie we daadwerkelijk zijn. We hebben ons verheven boven de natuur. En dit kan zo niet langer. Eigenlijk is er een hele simpele oplossing zegt Matthijs. En dat is dat we een partnerschap met de natuur aangaan.

Reconnecting with nature


Opnieuw verbinden met de natuur. De aarde. Dit betekent ook dat we ons weer moeten verbinden met onze eigenlijke ik. Dat is ons oerinstinct die de meesten van ons zijn kwijtgeraakt. De daadwerkelijke verbinding maken met de natuur om ons heen. En dan verbinden we ons ook weer met onszelf. Dat is wat we gaan doen.

                       

Praktisch

Wat?
4 dagen, 3 nachten buiten, onder zeil en aan het vuur. Inspiratie, ondersteuning en biologisch eten inbegrepen
Wanneer?
Zo snel de versoepeling ingaat. Inschrijven kan alvast en bij voldoende deelnemers, plannen we gezamenlijk een datum.
Plaats?
Sallandse Heuvelrug
Kosten?
€ 995,-
Interesse?
nieuwsgierig@buitengewoonte.nl 

Samen­werkings­partners

Autlook Autlook Brandom, markteting | branding | reclame Extra survival  Staatsbosbeheer   Levenscoach BuitenZin