Beroepstraining ervaringsleer in (wildernis)coaching

 

Werk jij als coach, trainer, counselor of begeleider en wil je buiten integreren met binnen? Dan is deze beroepstraining misschien iets voor jou!

Wij willen graag onze ervaringen delen wat ervaringsleer met onze deelnemers heeft gedaan. Door onze ervaringen in reizen en de kennis die is opgedaan als instructeur bij Extra bushcraft, willen we jou inspireren om je klant of groep(en) mee naar buiten te nemen.


De kracht van natuur en buitenlucht is een bewezen instrument dat diepgaand werkt om daadwerkelijk verbinding te maken met de ‘eigen natuur’. We verblijven gedurende een midweek en meerdere dagen per jaar in de natuur, houden trainingen in het bos en op het water in kano of zeilboot.
Wil jij ook meer naar buiten en ervaringen delen met andere beroepskrachten? In 5 bijeenkomsten van 2 dagen en een 5 daagse tocht brengen we je de kennis en ervaring bij die kan bijdragen aan je eigen ontwikkeling en de ontwikkeling van jou klanten.

Mocht je interesse en/of vragen hebben, mail dan naar nieuwsgierig@buitengewoonte.nl en dan zien we jullie graag rond een vuur. De gehele training vind buiten plaats.

Praktisch

 

Wat?
5 x 2 dagen en een midweek buiten, onder zeil en aan het vuur. Inspiratie, ondersteuning en biologisch eten inbegrepen
Aantal deelnemers?
Minimaal 8 en maximaal 12. Als er voldoende interesse is  dan gaan we data plannen.
Waar?
Diverse locaties in Overijssel Kosten? € 2195,- (Excl. BTW)
Interesse?
nieuwsgierig@buitengewoonte.nl

Samen­werkings­partners

Autlook Autlook Brandom, markteting | branding | reclame Extra survival  Staatsbosbeheer   Levenscoach BuitenZin