Wie zijn wij?

 

Aljo Bril (eigenaar, trainer en coach)

Ik vind het belangrijk om te kijken wat mensen wél kunnen. Door middel van ervaringsleer helpen we de ander zijn of haar kwaliteiten te ont­dek­ken en deze (nog beter) te benutten. We geven een andere kijk op ie­mands wereld. Waar ben je goed in? Wat kom je doen?

Mijn eerdere ervaringen als instructeur bij Extra Bushcraft 'Maak buiten je thuis' en als coör­di­na­tor, loop­baan­be­ge­lei­der en trainer binnen de re-integratie (specialisatie ASS) ge­ven mij de moge­lijk­heid om deze er­va­ringen te combi­neren. BuitenGewoonte is het resul­taat!
 

Terug naar de basis en op je­zelf aan­ge­wezen zijn maakt een oer­kracht bij men­sen los. Bij BuitenGewoonte kan en mag je la­ten zien dat het anders kan!


Zonder mijn collega's kom ik nergens. Ik werk dan ook graag samen met ze (gedragsdeskundigen, psychologen, counselers, coaches en trainers) om krachten te bundelen en het maximale uit de mens te halen. Onderaan de pagina's staan de samenwerkingspartners met wie ik graag samenwerk.

Samen­werkings­partners

Autlook Autlook Brandom, markteting | branding | reclame Extra survival De Ruyters Hoeve Staatsbosbeheer  Yudabo Levenscoach BuitenZin