Van wie?

 

Aljo Bril (eigenaar, trainer en inspirator)
Je buiten weer thuis voelen. Dit was wat ik wilde leren toen ik bij Extra Bushcraft op cursus ging. En of dat gelukt is! Ik heb daarna met veel plezier 10 jaar als instructeur bij Extra mogen ondersteunen om meer mensen te inspireren om zich de kennis om buiten te over-leven, eigen te maken.

Als coach en trainer heb ik de afgelopen 15 jaar gezien wat de maatschapij een ingewikkeld systeem is als je een diagnose, een achterstand, burnout, of gewoon pech hebt. En zelfs zonder al deze zaken en gebeurtenissen is het soms niet te doen. De maatschappij lijkt vaak over nog maar over 3 zaken te gaan; snelheid, omzet en effectiviteit. 

En ondertussen zijn we steeds verder van de natuur af gaan staan en hebben we ons losgemaakt van onze kern, terwijl we juist een deel zijn van het geheel! Inmiddels begrijp ik steeds beter dat mensen burnout raken, medicijnen slikken of verslaafd raken. Alles om het alledaagse maar vol te kunnen houden.

Vanuit BuitenGewoonte nemen we je mee om die verbinding met buiten (en dus met jezelf) opnieuw te kunnen maken. Wij bieden geen praktische bushcraft cursus en ook geen workshop hoe je een boom het beste kunt knuffelen. Maar BuitenGewone weken waarin we de natuur ons weer eigen maken. Net zoals we dit generaties geleden hebben gedaan en zoals (gelukkig) nog veel volkeren op dit moment doen. 

Terug naar buiten en op je­zelf aan­ge­wezen zijn maakt een oer­kracht bij men­sen los. Dit helpt je om je minder mee te laten slepen door de maatschappij. En we helpen je graag mee! 

Ik werk met diverse mensen samen. Onderaan de pagina's komen de mensen en bedrijven langs met wie ik samenwerk. De meeste weken voer ik samen met Jacqueline van Zeist van BuitenZin uit.

 

Voor wie?

Een ieder die het contact met de natuur wil herstellen en daarmee ook met zichzelf. 

Voor mensen die met een ontwikkelvraag lopen en tijd willen nemen om zichzelf te (her)ontdekken.

Of je wilt gewoon graag even tijd voor jezelf. Even weg uit de gekte, sleur of hectiek van alle dag. En ziet wat een week buiten brengen mag.

Allerbelangrijkste, niets moet, maar er kan vanalles gebeuren in onze buitenweken. Het enige wat geldt; Hoe meer je open staat voor wat er komen gaat, hoe meer het je zal brengen.

Nog een paar 'welbekende' quotes van deelnemers die je voor zijn gegaan;

Ik was echt zoekende en ben intens dankbaar dat ik heel strak ben aangepakt. Het resultaat betekent heel veel voor mij. Vertrouwen en hoop. Het leven is er echt voor mij.Deelnemer 2019

Dagen in mijn eentje. Niet gedacht dat te kunnen overleven. Vertrouwen in mijzelf op zo’n manier weer terug kunnen vinden is hemel op aarde!Deelnemer 2019
 
Wat duurden de eerste dagen lang. Kon na dag 2 mezelf niet meer horen denken. Wilde alleen maar weg. Aan het eind zelfs durven toegeven dat ik nog wel wat langer wilde blijven.Deelnemer 2017
De bosweek zit in mijn lijf. Alsof ik het vuur bij me draag.Deelnemer 2019

Samen­werkings­partners

Autlook Autlook Brandom, markteting | branding | reclame Extra survival  Staatsbosbeheer   Levenscoach BuitenZin