Mogelijke vervolgstap(pen)
 

Mogelijkheden

Er is niets mooier dan iets doen waarvan anderen gezegd hebben dat je het niet kunt.

Iedereen die wil werken aan zich­zelf kan een trai­ning volgen.*
Wij helpen mensen weer letterlijk in beweging. Wij staan samen met jou aan de start van een nieuw begin. Tijdens de kennismaking kijken we samen wat het beste bij je past. Een individueel traject, een buitenweek, een combinatie of zelfs een jaartraject

Uit­ge­zonderd mensen met een hard­drugs­verslaving en mensen met ernstig fy­sieke be­perking i.v.m. de toe­gankelijk­heid van onze locaties en onze methodieken.

Individuele trajecten


We bieden ook een aantal individuele trajecten aan. Tijdens de kennismaking kijken we wat het beste bij jou past en hoeveel sessies we denken nodig te hebben om je doelen te kunnen realiseren.

Vuur

              Waarom binnen je comfortzone blijven als daarbuiten veel meer te beleven valt.

De kracht van vuur. Vuur heeft iets magisch. Het geeft warmte, bescherming en voedsel. Rond een vuur zitten geeft inzicht en in een vuur staren bezinning. Maar hoe maak je vuur? Wat kun je leren van vuur. Hoe laat je je vuur in jezelf weer branden?

Water

 

Don't be afraid to start over. It's a chance to rebuild what you want.
Zeilen


Controle over een zeilschip houden vergt moed, overzicht en actie. Controle over je leven ook. Tijdens de zeilcoaching ervaren ze letterlijk hoe het is om er zelf voor te zorgen dat een schip door wind vooruit komt. Communicatie, vragen stellen, evenwicht en een dosis lef zijn essentieel om vooruit te komen. Doen! is de rode draad in deze coaching. Doe je niks dan gebeurt er niks of drijf je af.


Kanoën

 

Kanoën met een Canadese kano word in Canada ook wel ‘wedding peddling’ genoemd.  Samenwerken is essentieel om vooruit te komen. Communicatie en frustratietolerantie zijn de doelen waaraan gewerkt wordt.


“Alleen ga je sneller, samen kom je verder”

Aarde


Buiten zijn geeft andere inzichten. Het ritme van het lopen. Op pad zijn geeft een andere kijk op je leven. De natuur als coach. Door middel van oefeningen en het lopen zelf geven we richting aan je doelen. Grenzen verkennen en aangeven, welke gedachten houden je tegen om te veranderen en wat heb je nodig om op eigen benen te staan?
 

Samen­werkings­partners

Autlook Autlook Brandom, markteting | branding | reclame Extra survival Loslaten en doen De Ruyters Hoeve Staatsbosbeheer  Gemeente Meppel Steenwijkerland Gemeente Zwartwaterland Yudabo Gemeente Westerveld Levenscoach BuitenZin