Bosweek

BuitenGewoonte training en ervaringsleer. Ervaren door te doen. Gewoon Buiten. De Bosweek is er als diagnostisch en activeringsproduct. Ook geven wij sinds 2019 de training aan 'brusjes' (broers en zussen van mensen met een diagnose of ziekte) De training is inmiddels een beproefd instrument voor het aanleren en/of ontwikkelen van basisvaardigheden. Een week waarin de deelnemer wordt gestimuleerd, gemotiveerd en bewust gemaakt om zicht te krijgen op het eigen handelen, de weerstanden daarin en mogelijkheden om het anders te doen.

Alles met als doel om toe te werken naar een duurzame inzetbaarheid in de samenleving. Alles wat deelnemers wel of niet doen tijdens deze week heeft invloed op het comfort. Dit motiveert om in actie te komen. Wij geven trainingen en coaching om de deelnemers bewust te laten worden van hun eigen gedrag. Gedrag dat in het dagelijkse leven zich ook toont maar vaak minder zichtbaar, ondergesneeuwd raakt of gecamoufleerd.
 

Concreet werken we met deelnemers aan:


Tijdens de Bosweek zijn er individuele- en groepsopdrachten om de communicatie en samenwerking te versterken.

Samen­werkings­partners

Autlook Autlook Brandom, markteting | branding | reclame Extra survival De Ruyters Hoeve Staatsbosbeheer  Yudabo Levenscoach BuitenZin